Ouddorp

Ouddorp ligt in Zuid-Holland maar dichtbij Zeeland en zo voelt het ook. Voor meer informatie kijk op: www.ouddorp.nl
Ouddorp heeft door zijn ligging op de kop van Goeree-Overflakkee rondom vele kilometers strand, waar het heel goed toeven is. Mede door zijn uitgestrektheid is er genoeg plaats voor iedereen. Ook zijn er veel parkeerplaatsen, die gratis en goed bereikbaar zijn. Grote delen van het strand worden door de reddingsbrigade bewaakt. Het Ouddorpse strand is niet alleen geliefd bij zonaanbidders uit binnen- en buitenland, maar ook allerlei wind- en watersporters weten onze kust het hele jaar door te vinden. Er zijn een aantal stukken breed strand aangewezen, waar goed gevliegerd kan worden, zowel met als zonder strandbuggy.

Honden

Uw viervoeter geniet aan het strand. Lekker rennen en spelen op het strand en / of in het water. Het is van 1 mei tot 1 oktober van 09.00 tot 19.00 uur tussen de kilometerpalen 9.50 en 11.50 en tussen de kilometerpalen 21.20 en 23.00 (het strand aan de buitenzijde van de Brouwersdam bij strandpaviljoen De Kous) niet toegestaan om uw hond mee te nemen naar het strand. Buiten deze zones dienen honden te zijn aangelijnd. Vóór 9.00 uur en ná 19.00 uur mogen de honden los op het strand! Klik hier voor een overzicht van de stranden (met locatie waar deze stranden zich bevinden) waar honden wel / niet zijn toegestaan. Door “Honden (aangelijnd) toegestaan” aan te klikken aan de rechterzijde van de pagina ziet u enkel de stranden waar uw viervoeter van harte welkom is. In de buurt van de vuurtoren is een strand waar de honden in de zomer wel los mogen overdag.

Duinen van Goeree

Op 1 kilometer van het huisje ervaar je de geur van zoute wind en het ruisen van de zee, prikkel je zintuigen en ervaar de duinen van Goeree. Hier vind je een uitgestrekt duingebied, waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen. Verwonder je over de vele bijzondere vogelsoorten. Kom wandelen, fietsen, zwemmen of ga mee met een boswachter op excursie en beleef de echte deltanatuur!

https://www.natuurmonumenten.nl/routes?locatie=N_280&wat[]=228

Strandrolstoel

Wil je graag gebruik maken van een strandrolstoel? Bij de volgende strandtenten kun je er gratis één lenen:

Strandcafé De ZeesterStrandpaviljoen, Paal 10, 
Strandpaviljoen C-Side, Strandtent Iloon, Strandpaviljoen Brouw

Fietsen

Er is een dames- en een herenfiets aanwezig bij de woning.

Mooie routes vind je op:

http://www.fietseninouddorp.nl/

Wandelen

De mooiste routes vind je op : http://www.ouddorp.nl/wandelen/